RPG REAL.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Avery B. Duval.

In jos 
AutorMesaj
Avery B. Duval.

avatar

Mesaje : 36
Data de inscriere : 28/03/2012

MesajSubiect: Avery B. Duval.   Mier Mar 28, 2012 11:43 pm

Try and tell me whatever you want
because I'll always be Avery Brielle Duval.Love is just another game I play everyday.I'm always like this, babe...

Nume: Duval.
Prenume: Avery Brielle.
Poreclă: Verr.
Data naşterii: 25 Decembrie.
Vârsta: 22 ani.
Grup: Forlin.
Ocupaţie: Este studentă la facultatea de psihologie, și lucrează ca designer vestimentar.
Play by: Și totul a fost un viis.

Time has passed but I'm still the same.

Personalitate: Personalitatea ei se schimbã asemeni vremii . Niciodatã nu ºti cum va reacþiona peste câteva minute , deci ar fi bine sã ai grijã prin preajma ei . Cãpoasã peste mãsurã cu un orgoliu ce o depãºeºte cu mult , niciodatã nu va recunoaºte ceva , cu atât mai mult dacã este ºi ea implicatã . Deºi pare cam bitch în majoritatea timpului , nu suportã sã te legi de prietenii ei . Se schimbã complet când vine vorba de cei la care þine , mai ales dacã sunt persoane cu [ , ] care petrece timpul .

Uneori o fire aparent calmã , întodeauna gândeºte înainte de a acþiona . Nu îi plac persoanele care iau totul ca pe o glumã ºi fac din þânþar , armãsar . Are momente când personalitatea i se schimbã asemeni vremii , trecând într - o singurã clipã de la o stare la alta , aºa cã niciodatã nu ºti cum sã reacþionezi în preajma ei . Nu are încredere mai deloc în cunoºtinþele noi ºi abia dupã ajunge sã comunice cu ele o perioadã bunã de timp începe sã se destindã ºi sã fie ceva mai dulce . Parºivã , rãutãcioasã , perversã ºi uneori cu douã feþe , întotdeauna obþine ce vrea .

Poate fi ºi dulce când vrea , dar cu siguranþã atunci aºteaptã - te sã - þi cearã ceva sau sã te punã sã - i promiþi cã o vei ajuta cândva . Tupeistã , niciodatã nu tace atunci când trebuie , spunând totul pe faþã , deºi uneori ar trebui sã se abþinã . Mereu trebuie sã aibe ea ultimul cuvânt în tot , deci mai bine , nu ai începe o discuþie contradictorie , cãci ea , o va þine una ºi bunã pe ideea ei , indiferent dacã are sau nu dreptate .
Likes:
&&Ploaia.
&&Pianul.
&&Cãrþile bune.
&&Plimbãrile.
&&Vremea rece.
&&Desenul.
&&Noaptea.
Dislikes:
&&Glumele proaste.
&&Laºitatea.
&&Aroganþa.
&&Indirefenþa.
&&Vremea foarte caldã.
&&Bărbații care se cred macho.
&&Prostia.

My past will never change me...

Mama:Astrid Duval, 49 de ani, designer vestimentar vie.
Tatăl: Dietrich Duval, 51 de ani, era profesor de muzică, decedat.
Family: Dante Duval, 25 de ani, solist într-o trupă, viu.
Pets: Un husky ~ Thor.
Past: S-a născut într-o zi geroasă de iarnă, exact când orologiul anunța cu veselie venirea Crăciunului. Părinții ei, oameni extrem de cunoscuți în Franța, au fost mândrăă că au o fiică, sperând că aceasta le va duce mai departe numele în materie de muzică sau desen. Așa a fost. A crescut frumos, devenind o tânără matură, ce cu greu putea fi refuzată, iar când a fost destul de mare, a plecat în Londra, urmând acolo o academie privată de arte. După ce a terminat, vrând să urmeze altceva, s-a înscris la facultatea de drept. După acest lucru, tatăl ei a murit, iar pentru o perioadă, Avery nu a mai mers la facultate, fiind devastată din cauza pierderii lui. După un an, a reînceput școala, iar acum lucrează ca designer la firma mamei ei.

_________________


“Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open.”
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Avery B. Duval.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bloody Rose :: So this is you :: Aplicatie-
Mergi direct la: